Här hittar du airboards i rosa

Letar du efter en rosa airboard?

Då har du definitivt kommit till rätt ställe. Vi har vid flertalet tillfällen fått frågan; ”Vart kan man hitta en rosa airboard?”. Så nu kände vi att det var dags att göra en lista över de bästa airboardsen i just färgen rosa.

Vi insåg ganska snabbt varför denna fråga blivit ställd gång på gång. Flertalet återförsäljare skriver ut att deras produkt finns tillgänglig i rosa men när man väl skall slå till och handla den finns inte den rosa lagerförd. Detta var fallet hos de flesta butiker. Vi tog därför tag i problemet och har nu gått igenom Sveriges utbud av airboards för att hitta de bästa airboardsen i rosa.

 

Är rosa värt 2000-3000kr extra?

Det tråkiga med färgen rosa är att det inte finns många hoverboard i sverige med denna färg och de är därmed prissatta därefter. Men oroa dig inte, vi har hittat två med riktigt bra pris där du inte känner att du betalar extra bara för att rosa är din favoritfärg. Enda haken är att de inte skickas från Sverige utan dessa skickas från Tyskland och har en leveranstid på ca: 2-7 dagar med DHL. Något som är likvärdigt svenska leverantörers. Något som dock inte är likvärdigt är priset, dessa är nästan 2500kr billigare än de rosa airboards vi hittat i Sverige. Något vi tycker är skamligt och därmed har vi inte inkluderat några återförsäljare i Sverige i denna lista. Men vi har två olika alternativ, se neda.

Airboard i Krom eller vanlig färg

Topphastighet: 10 km/h

Max räckvidd: 30km

Batteri: Samsung lithium-ion batteri

Uppladdningstid: 2-3 timmar

Eller

Den här airboarden finns i både rosa krom och vanlig rosa, de båda alternativen kostar lika mycket. De skickas från Tyskland och har även kontor där samt i England för så kallad efter-försäljningsfrågor så som garantiärenden etc om något skulle vara fel på produkten behöver du bara skicka tillbaka den dit. De är av riktigt bra kvalité och har snäppet coolare design med en mer skrikig rosa färg än de övriga vi hittat.

Alla dessa tre alternativ är riktigt bra airboards och du kommer helt klart bli väldigt nöjd med ditt köp oavsett vilken av dessa tre du väljer. Vi har även andra färgspecifika listor såsom vita airboards och airboard i guld eller varför inte silver med fler. Du hittar dessa i menyn överst på vår hemsida.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply