Bäst i test

Airslide 10” Bäst I Test Airboard – AirboardNU

 • Airslide 10” Bäst I Test Airboard – AirboardNU
 • Airslide 10” Bäst I Test Airboard – AirboardNU
 • Airslide 10” Bäst I Test Airboard – AirboardNU
 • Airslide 10” Bäst I Test Airboard – AirboardNU
9.5 Total Score
Bäst i test!

Den solklara vinnaren i vårt bäst i test blir Airslide 10" med sitt säkra och kraftfulla Samsung batteri tar den dig upp till 25 kilometer i 15 km/h på en enda laddning. Fast charge teknologi för 80% batteri på under 1 timmes laddtid. 2-3 timmar för en full laddning. Hög kvalité rakt igenom som ger dig långvarig körglädje!

Hastighet
7.7
Distans
9.3
Laddtid
8.5
Säkerhet
9.6
Extra funktioner
5
User Rating: 2.89 (245 votes)

Hastighet: 15 km/h

Distans: -25 kilometer

Batteri: Samsung Lithium-ion 36v 4400mAh

Laddtid: 1-2 timmar

Max vikt: 100 kg

Finns med eller utan LED på hjulhusen

Vikt: 13 kg

Däckstorlek: 10 tum (270mm)

PROS:
 • Säkert Samsung batteri
 • Stora hjul för bästa komfort och säkerhet
 • Hög topphastighet
 • Hög kvalité
 • CE certifikat och testad i enlighet med europeisk standard
 • Lång drifttid
 • 2-års garanti på fabrikationsfel

CONS:
 • Väger lite mer än en liten airboard
 • Lufthjul som kan punkteras, dock simpelt att byta och ger maximal komfort och framkomlighet

 

Airslidern vår bäst i test vinnare

Airslide 10” från AirboardNU håller helt hög standard. Kvalitén på brädan är genomgående, från dess kraftfulla Samsung batteri som laddar upp till 80% på under en timma till dess moderkort och gyroteknologi från TaoTao.

Den klarade våra tester med bravur och har i dagsläget sålts i tusentals exemplar över hela Europa.

Den har en topphastighet på 15 km/h vilket är standard för airboards med 10 tums hjul men den har en räckvidd på upp till 25 kilometer och det är ren och skär körglädje att glida runt på en Airslide.

Blås förbi polarna som guppar fram bland grus och småsten livrädda att ramla på sina mindre varianter utan luftdäck. Med dessa stora luftdäck får du maximal komfort och säkerhet. Den har även en högre frihöjd undertill som gör att du enkelt kan köra över vissa saker och även upp för lägre trottoarkanter utan större problem. Alla dessa små men ändå viktiga egenskaper som skapar ett säkert och roligt körande innehar Airsliden som i våra ögon är något utav det bästa vi testat.

(Den finns numer även i vårt lager).

Kolla in denna grymming själv hos

Se oss testköra Airslide 10″ på en skogsbana avsedd för cyklar här:

Den bästa airboarden på marknaden

Batteriet höll för oss ca: 20 kilometer och med tanke på hur pass hårt vi pressar en airboard under våra tester är det ett under att batteriet inte tog slut fortare. Vi testade den på slingriga skogsvägar med lite rötter här och där och efter ett tag började trygghetskänslan infinna sig. Att den finns i flertalet olika designer såsom carbon, flames, graffiti och svart m.fl gör att de flesta enkelt kan hitta en passande design och inte enbart behöver köpa en basic svart om det är så att man hellre kör runt på något mer färgglatt.

Slutsats: Den ultimata airboarden just nu och vi ser inte att den blir slagen kvalitétsmässigt inom någon snar framtid. Deras service är något utav det trevligaste och mest personliga vi blivit bemött av och de hade inga problem som helst att låna ut två olika modeller för oss att testa.

Det perfekta köpet för dig där säkerhet, hastighet och kvalité kommer i första rum. Egen reparationsverkstad och snabb, kunnig support.

Det finns en anledning till att den knep Hobbex smartboard på förstaplatsen i vår bäst i test lista!

2 Comments
 1. Hej!
  Vill varna för Air-board.se och air-wheel.dk (samma ägare). De hör inte av sig vid kontakt ang. Reklamationer och vi är flera som försökt nå dem:(

  • Hej Catharina,
   Jag har precis samma uppfattning efter alla de mail vi mottagit med klagomål på dem. Dock är denna Airslide inte från någon av dessa sidor utan airboard NU (Air-board.nu) som definitivt inte ägs av något danskt företag.:) Jag förstår frustrationen det är ett flertal som hört av sig till oss och frågat och vi har alltid rekommenderat att inte handla av dem. Därför kan du inte hitta någon information om dem på vår sida. Hoppas det löser sig för er drabbade!

Leave a reply