Mest prisvärd

Airslide 6.5″ hoverboard snabb airboard testad

 • Airslide 6.5″ hoverboard snabb airboard testad
 • Airslide 6.5″ hoverboard snabb airboard testad
 • Airslide 6.5″ hoverboard snabb airboard testad
8.2 Total Score
Riktigt bra!

Snabb och smidig airboard av hög kvalité. 2-3 timmars laddtid gör att du kan köra upp till 25 kilometer på en full laddning. Den har en topphastighet på 16 km/h. En helt klart prisvärd hoverboard. Fjärrkontroll och manual medföljer!

Hastighet
9.5
Distans
9.3
Laddtid
8.7
Säkerhet
8.5
Extra funktioner
7
User Rating: 3.03 (36 votes)

Hastighet: 12 km/h

Distans: -25 kilometer

Batteri: Samsung Lithium-ion 36v 4400mAh

Laddtid: 1-2 timmar

Max vikt: 100 kg

Vikt: 12.5 kg

Däckstorlek: 6.5″ (170 mm)

PROS:
 • Hög topphastighet
 • Användarlägen, “normal” samt “avancerat”
 • Hög kvalité och bara de bästa komponenterna
 • CE certifikat och testad i enlighet med europa och svensk standard
 • Lång drifttid
 • 2-års garanti på fabrikationsfel
 • Snabb leveranstid och fri frakt
 • Liten, rapp, smidig och lekfull

CONS:
 • Små hjul som inte klarar av ojämnheter lika bra som stora
 • En aning hårda hjul

Billig airboard av hög kvalité

Det mindre syskonet i familjen Airslide har en fantastisk prestanda likt sin storebror med 10 tums luftdäck som du hittar här. Den har en topphastighet på 12 km/h vilket är riktigt snabbt på en liten modell av airboards i Sverige.

Den uppgraderade versionen har fått ett nytt moderkort från TaoTao som ger ännu snabbare respons och den klarar av förändringarna av kroppsvikten på ett helt nytt sätt vilket gör att den håller balansen bättre och du känns som en del av brädan.

Denna airboard kommer med ett kraftfullt batteri från Samsung på 4400mAh som kan driva brädan i upp till 25 kilometer. Snabb laddtid som ger dig full kräm på ca 1-2 timmar och har man bråttom, ja då kan man tacka fastcharge teknologin som ger dig 80% batterikraft på under 1 timmas laddning. Perfekt för att åka med till polarna som bor lite längre bort. Bara plugga in och ladda en stund så har du nästan fullt batteri för hemfärden på nolltid.

I vårt test klarade denna hoverboard sig väldigt bra, den är väldigt responsiv och svarar vid minsta justering av fötterna. Något vissa billiagre alternativ kan ha svårt för på grund av låg kvalité hos dess komponeneter. Den har genomgående hög kvalité på komponenterna i brädan och vi tog oss hela 19 kilometer på en full laddning under testet. Att räkna in är att under våra tester kör vi på diverse olika underlag och terräng. Vi kör även runt med hög vikt och i topphastighet under väldigt lång tid. Något som drar ner på räckvidden en aning. Vi klockade den till 14 km/h med vår pedometer vilket är mer än utlovat och helt klart godkänt med en lastvikt på 78 kilo körandes på den.

Medföljer vid köpet gör även en fjärrkontroll och manual. Denna uppgraderade modell har även användarlägen som gör att du med ett knapptryck enkelt kan justera mellan “avancerat läge” och “normalt läge”. Perfekt för både nybörjare och vana användare.

Kolla själv vad alla tidigare köpare säger om den hos

Vad får du som köper en airslide?

Det du får är den medföljande fjärrkontrollen med vilken du enkelt och smidigt startar/stänger av din airboard. Du kan även justera topphastighet och acceleration samt känslighet med dess medföljande användarlägen. Du får en airboard av högsta kvalité och prestanda och 2 års garanti. Helt klart den bästa 6.5″ på marknaden just nu.

Slutsats: Du får en hoveboard som håller under lång tid framöver. Den är tålig, håller hög prestanda och finns i flera olika färger såsom guld, svart och vit m.fl.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply