Alla Hoverboard/Airboard Black Friday & Cyber Monday deals på ett ställe!

Hitta de bästa Black Friday & Cyber Monday dealsen

Deals-lista sorterad efter lägst pris

Här har vi samlat alla rea-erbjudanden på Hoverboards och Airboards som du kan finna under julen från diverse populära Airboard/hoverboard försäljare. De kommer att sorteras utifrån bäst prestation under våra tester. Är du ute efter bästa pris så kollar du igenom vår sektion nummer två där vi rangordnat alla hoverboards efter erbjudande/pris och inte prestanda/kvalité.

Artikeln uppdateras på löpande band så snart nya deals blir tillgängliga. Så kika in ofta eller registrera dig för vårt nyhetsbrev så får du de bästa erbjudandena rakt ner i e-lådan!

Lämna din E-post nedan så får du de bästa erbjudandena på airboards/hoverboards rakt ner i din inbox.

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

 

Ta chansen att säkra årets populäraste julklapp redan nu så du slipper stå där med mjuka paket på julafton som ingen egentligen vill ha!

 

Billigaste jul-dealsen på airboard/hoverboard

Här hittar du de billigaste priserna på hoverboard/airboard inför julen. Alla airboards är tidigare testade av personligen.

*Vissa av länkarna i artikeln är affiliate-länkar vilket betyder att vi får provision på de köp du gör så att vi kan fortsätta rekommendera och hjälpa dig till det bästa köpet under black friday/cyber monday 2017. Samt tillgodose behovet av personlig service och rådgivning.

Hobbex 6.5″ smartboard – En pålitlig produkt som fungerar utmärkt. Speciellt rolig är den för yngre barn och klarar av att tillgodose behovet hos de med en vikt från 20 till 100kg. Har alltid pratat gott om deras produkter och det är en riktigt bra deal just nu för 1 290 kr.

Denvers 6.5″ hoverboard 1290 kr.

För de som vill ha en kvalitativ 10″ hoverboard så finns Denver 10″ nu för endast 1990 kr.

Fler deals kommer uppdateras 24/11-2017 00.01.

 

 

 

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply