Alla Hoverboard/Airboard Black Friday & Cyber Monday deals på ett ställe!

Hitta de bästa Black Friday & Cyber Monday dealsen

Här har vi samlat alla rea-erbjudanden på Hoverboards och Airboards som du kan finna under julen från diverse populära Airboard/hoverboard försäljare. De kommer att sorteras utifrån bäst prestation under våra tester. Är du ute efter bästa pris så kollar du igenom vår sektion nummer två där vi rangordnat alla hoverboards efter erbjudande/pris och inte prestanda/kvalité.

Artikeln uppdateras på löpande band så snart nya deals blir tillgängliga. Så kika in ofta eller registrera dig för vårt nyhetsbrev så får du de bästa erbjudandena rakt ner i e-lådan!

Lämna din E-post nedan så får du de bästa erbjudandena på airboards/hoverboards rakt ner i din inbox.

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

Ta chansen att säkra årets populäraste julklapp redan nu så du slipper stå där med mjuka paket på julafton som ingen egentligen vill ha!

Denver 10″ – Få mest valuta för pengarna

Denvers 10″ fungerar utmärkt för de flestas behov. Går otroligt stabilt och säkert över de flesta underlag och utan några extra funktioner såsom bluetooth och fjärrkontroll så är priset otroligt överkommerligt just nu. 1 999 kr, du lär inte hitta en billigare och bättre hoverboard under denna black friday!

Stark och stryktålig hoverboard med stora luftdäck som ger optimal komfort och framkomlighet
1999kr 2199kr

Denver 6.5″ – Bästa dealen för de mindre

Denvers mindre 6.5 tums hoverboard passar sig utmärkt som julklapp till barnen. Denna modell är lite mer av en lekmaskin då den har bättre acceleration vilket ger snabbare snurr och korrigering av körriktning. En riktigt rolig leksak. Men glöm inte, den fungerar minst lika bra för vuxna att leka på! En klassiker till ett oslagbart pris på 1 799 kr.

Rapp i svängarna och en av de roligaste julklapparna du kan ge bort.
1799kr 1999kr

Billigaste jul-dealsen på airboard/hoverboard

Här hittar du de billigaste priserna på hoverboard/airboard inför julen. Alla airboards är tidigare testade av personligen.

*Vissa av länkarna i denna artikel är s.k affiliate länkar. Dessa ger oss provision om du genomför ett köp, utan att det kostar dig något extra. Detta gör att vi kan testa och rekommendera fler produkter i framtiden. Samt tillgodose behovet av personlig service och rådgivning.

Denver 6.5″ hoverboard – En pålitlig produkt som fungerar utmärkt. Extra rolig för de yngre barn och klarar av att tillgodose behovet hos de med en vikt från 20 till 100kg. Har alltid pratat gott om deras produkter och det är en riktigt bra deal just nu för 1799 kr.

För de som vill ha en kvalitativ 10″ hoverboard så finns Denver 10″ nu för endast 1990 kr.

 

Artikeln uppdateras kontinuerligt under hela dygnet allt eftersom nya erbjudanden framkommer.

 

 

 

 

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply