Galna Black Friday & Cyber Monday elscooter/elektrisk sparkcykel deals till jul

Black Friday & Cyber Monday är en av de hetaste veckorna på hela året. Nu gäller det att spara in pengar på julklapparna genom att köpa dessa i tid. Dealsen har en tendens att försvinna snabbt så passa på medans de fortfarande finns tillgängliga.

På denna sida samlar vi de bästa priserna på elscooter just nu samt en kortare beskrivning av samtliga. För att läsa på mer om varje modell kan du se alla elektriska sparkcyklar här, samt en längre rencesion av de tester vi utfört på varje modell.

 

Billigaste jul-dealen just nu!

Denver SCo-65100

Den uppgraderade versionen av Denvers elscooter är det perfekta valet för yngr & lättare förare. Med 3 olika hastighetsnivåer kan du enkelt anpassa maxhastigheten efter förarens skicklighet, ända upp till 20 km/h. Stark led lampa i fram som ger bra sikt och visiblitet på kvällarna samt en dämpare i fram för en mjukare framfart. Maximal räckidd 12 kilometer.
Min yngsta grabb har kört föregångaren av denna i läge 1 sedan han var 3 år utan problem.

Denver SCO-65100
Denver SCO-65100
Bästa köpet för de under 16 år.
2499 k 2799 kr

Hobbex Kolfiber

Deras lättviktare (till vänster på bilden ovan) på endast 6.5 kg har nu pressats ner i pris till 890:-. För den summan får du en sjysst nybörjar elscooter som fungerar bra till såväl barn och vuxna upp till en maxvikt på 100kg. Räckvidd och hastighet varierar en del beroende på förarens vikt men en max hastighet på 15 km/h är möjlig och batteriet tar dig mellan 2-10 km på en laddning. Det tar sedan uppåt 4 timmar tills dess att den åter är full-laddad vilket är en rätt seg laddprocess med tanke på batteriets storlek.

Perfekt för mindre barn 6-12 år.

 

Hobbex Aluminium kickbike

Här får du lite mer prestanda och det kostar bara en hundring mer. 990 svenska riksdaler ligger priset på nu under helgen och det är en rejäl sänkning. Med deras mellan-modell tar du dig uppåt 18 kilometer på en laddning och hastighetsmässigt når du uppåt 18 km/h. Den har även en mycket bättre laddtid på 2 timmar. En bra och kvalitativ elektrisk sparkcykel som är lätt till vikten trots valet av slitstarkare aluminum, 10 kg.

Perfekt för både barn och vuxna 10 år+.

 

Tao Motor S1

Tao Motor S1 ger dig lite mer effekt och längre räckvidd än föregångaren från Hobbex. Den har en topphastighet på 28 km/h samt en räckvidd som ligger på cirka 10-15 kilomtere per laddning. Du laddar enkelt och smidigt upp den på cirka 2 timmar med den UL-/Ce-certifierade laddaren som medföljer. Du kan välja mellan två olika hastighetslägen och den har en kraftfull lampa subtilt monterad i ramen. En totalvikt på 7.7 kg samt ihopfällning med ett fottryck gör att den enkelt går att ta med sig överallt. Just nu 2 990kr.

 

Hobbex  rejäla modell

En mer bastant modell för de som har högre krav på sitt transportval. Den har dämpare i fram samt större hjul som ger en bättre komfort. Dock väger den betydligt mycket mer än övriga modeller, 16.5kg och är därmed inte det bästa valet för er som vill ha en smidig enhet.

Du når hastigheter på 25 km/h och den har en räckvidd på 20-100 km väldigt varierande beroende på förarens vikt. 20 kilometer uppnås om du väger runt 10 kg. Onödigt marknadsföringsmisstag och jag skulle sätta den på max 50 km. Vilkte fortfarande är sjukt långt för att vara en elscooter i den prisklassen. Laddas fullt på 4-8 timmar.

Passar dig som väger uppåt 150 kg och kommer använda din elscooter som pendlingsalternativ och inte bara de mindre ärendena. Du kan ta dig långt på en laddning och du gör det med komfort och stil för endast 3 990kr nu under helgen.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply