Black Friday & Cyber Monday – Jul rea på Elskateboards

Black Friday 2017 är här! Här kommer vi samla de bästa dealsen inom elskateboard(elektrisk skateboard) så att du enkelt ska hitta något som passar dig.

Något som kan vara värt att tänka på är att inte alla märken kommer att ha fantastiska black friday/cyber monday erbjudanden men det finns helt klart något för alla. Speciellt nybörjaren då många av de billigare nybörjarbrädorna sänks med 50-70% under denna helg.

Se till att landa en sjysst bräda till sjukt låga priser så tomten inte gör någon besviken i år.

Hobbex Mini 

En liten men rolig bräda som jag först och främst skulle rekommendera till barn då du inte får speciellt mycket kraft under fötterna. För nybörjaren eller den som bara vill prova på har du en riktigt bra chans att köpa en okej liten och smidig bräda för fickpengar i jämförelse med vad de mer avancerade och högpresterade enheterna kostar.

Har en glidarhastighet på uppåt 15 km/h och batteriet som laddas upp på cirka 2 timmar tar dig max en mil. Vilket är rätt bra för dess minimala storlek. Perfekt för dig som inte har lust att sparka fart längre eller har mindre barn. Detta då den blir mycket mer lätthanterlig än en vanlig longboard tack vare sin storlek.

Har själv beställt två till mina grabbar 4 & 6 år till black friday priset på 590 kr. Galet. Köp din hos Hobbex.

Hobbex El-longboard

Även detta en nybörjar modell, men med lite mer fräs under fötterna och i större modell. Trots att Hobbex skriver 20 km/h så går den uppåt 26 km/h och enligt lagen är det max 20 km/h som gäller. Trots detta har jag själv inte stött på några problem, oavsett om jag glider runt i 15 km/h eller toppar min egna brädas 51 km/h nedför söderbacken i Gävle. Men vi vill såklart informera om detta.

Brädans räckvidd ligger på högst 25 kilometer per laddning och du laddar snabbt upp batteriet på 2-3 timmar för att kunna sticka ut på en ny tur.

Kvalitétsmässigt så är det kanske ingen super-bräda. Men allt handlar om jämförelsen. Att jämföra Hobbex el-longboard med Evolve GT är som att jämföra en Ferrari Spider med en Opel Zafira. Inget fel på Opel Zafira men de är byggda för olika ändamål och med olika målgrupper i åtanke.

Perfekt för dig som vill doppa tårna i elskateboard-trenden eller har barn där hemma som drömmer om att få susa fram utan att behöva svettas. Blir din för endast 1 990kr, ett riktigt bra pris för det du får. Du hittar den här.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply