GyroWheel BT 8 tums airboard med högtalare

  • GyroWheel BT 8 tums airboard med högtalare
  • GyroWheel BT 8 tums airboard med högtalare
6.8 Total Score
OK!

En riktigt skön airboard att åka på med fräck design och flertalet LED lampor på hjulhuset. Den har även en bluetooth (blåtandskoppling) och två högtalare. En airboard som bjuder på musik samtidigt som du är ute och glider. Ett givet köp för alla musikälskare som inte tål hörlurar!

Hastighet
6
Distans
8.1
Laddtid
8.5
Säkerhet
8.7
Extra funktioner
9.2
User Rating: 4.25 (8 votes)

Hastighet: 10 km/h

Distans: 20 kilometer (Varierar beroende på faktorer)

Batteri: Lithium-ion 36v 4400mAh

Laddtid: 2 timmar

Max vikt: 100kg

Vikt: 10kg

Däckstorlek: 8 tum

Högtalare: Ja

PROS:
  • Musik samtidigt som du kör
  • 3 olika driftlägen
  • Bluetooth
  • Extra LED lampor
  • 8” däck

CONS:
  • Lite högt pris pga bluetooth och högtalarna
  • Hastigheten lite lägre än andra

Snygg airboard med högtalare och Bluetooth

Gyrowheel BT 8 tum är den enda på vår topp 5 bästa airboard lista med högtalare och bluetooth.

En superkul airboard med högtalare. I vårt test tog vi en vända på stan för att se reaktionerna på människors ansikten, vanligtvis när man åker tittar folk men idag var dragningskraften ännu större. Den har en snyggt och annorlunda designa jämnfört med de vanliga airboardsen med blinkande LED lampor ovanpå hjulhuset som ett rullande disco.

Med de tre olika andvändar-nivåerna kan man enkelt hitta den optimala hastigheten och sakta men säkert avancera sig uppåt i svårighetsgrad. Med 8 tums däck får du bra komfort och små potthål och ojämnt underlag gör inte lika stor skillnad. Den är helt enkelt riktigt rolig att åka på och hade säkert fått en bättre placering om det inte var för prislappen som ligger lite högt enligt oss. Men du får helt klart valuta för pengarna om du är en musikfantast som inte gillar hörlurar när du lyssnar på musik.

Själva högtalarna har ett bra ljud och bluetooth funktionen har en räckvidd på över 6 meter vilket gör att du utan problem kan kliva av din airboard utan problem med kopplingen till telefon eller valfri uppspelningsenhet. Den klarade alla våra tester utan större problem och även då vi själva skulle vilja ha ut lite mer i form av hastighet så är det ett fantastiskt sätt att transportera sig själv på. Det finns även en ryggsäcka att köpa till där den passar perfekt i så du enkelt kan ta med den på de ställen där det inte går/är tillåtet att köra.

Kolla in den här musikspelande airboarden och alla dess funktioner på

Den mest användarvänliga airboarden vi har recenserat på den svenska marknaden med sina tre nivåer. Att även denna har ett högkvalitativt batteri från Samsung med fast charge teknologin gör det bara ännu roligare och du är uppe och kör igen på nolltid med minimal  ”downtime”.

Ett prisvärt köp för musikälskaren och den som vill ha lite extra bling när han/hon/hen åker omkring.

Faller inte denna dig i smaken? Då bör du kolla in vår topplista av airboards här!

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply