InMotion SCV H1 powerboard hoverboard

7.9 Total Score
Snabbt och bra!

Den snabbaste airboarden på den svenska marknaden är just Powerboarden från InMotion. 16 km/h i max hastighet, 20 kilometers räckvidd och ett batteri som tar ca 2-3 timmar att ladda upp till fullt. Den är inte bara snabb utan den är snygg också!

Hastighet
8
Distans
8.1
Laddtid
8.5
Säkerhet
7.5
Extra funktioner
0
User Rating: 2.82 (60 votes)

Hastighet: 16 km/h

Distans: 20 kilometer (Varierar beroende på faktorer)

Batteri: Lithium-ion 36v 4400mAh

Laddtid: 2-3 timmar

Max vikt: 120kg

Vikt: 10kg

Däckstorlek: 6.5 tum

PROS:
  • Otrolig hastighet
  • Max 120 kilo vilket är över 20 kilo mer än de flesta andra
  • Kort laddningstid
  • Lång distans
  • Mjukare och bättre hjul

CONS:
  • Endast ett läge (fullt ös)
  • Ingen fjärrkontroll

Snabbaste airboarden i sverige

En sjukt snabb airboard, den snabbaste som finns tillgänglig i Sverige är just SCV H1 powerboard från InMotion. Den går i uppåt 16 km/h och är en fantastisk airboard med otrolig körglädje. Våra tester klockade den till 16.3 km/h och vi körde den i över 3 timmar innan batteriet var helt slut. Med en uppladdningstid som tog strax över 2 timmar får du ut mycket körning för pengarna, det är låg driftkostnad och lågt underhåll.

Den klarar 120 kilo men vi testade den med över 135 kilo och airboarden visade inga tecken på att ge vika för vikten. Det som kan hända är att livslängden samt körsträckan kan bli något kortare vid hög vikt påfrestning.

Kolla in denna airboard från InMotion hos

Den klarar backar utan problem och då den har lite annorlund design på hjulen jämnfört med de vanligaste 6.5” airboardsen så måste jag säga att stenar samt ojämnheter kändes mycket mindre i jämnförelse med övriga i samma storlek.

Gillar du fart, adrenalin och att ta dig dit du vill snabbt och med stil. Då är Inmotions Powerboard SCV H1 den perfekta airboarden för dig!

Om du inte tycker att InMotion’s hoverboard skulle passa dig borde du kolla in vår airboard lista över de 5 bästa.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply