Om oss

Airboard Sverige är en fristående sida som recenserar och testar de airboards som finns tillgängliga att köpa i Sverige. Sidan är uppbyggd i syfte att guida och informera framtida såväl som nuvarande hoverboard ägare om säkerhetsrisker samt att via våra recensioner guida köpare till ett köp av en godkänd och säker airboard med bästa prestanda.

 

Vi har sedan sensommaren 2015 recenserat och testat över 75 olika airboards/hoverboards på den Amerikanska marknaden och vi har nu bestlutat oss för att använda den kunskap och information vi samlat på oss under denna tid till att även informera Sveriges befolkning. Alltid när det kommer nya produkter inom denna nische så finns det ett antal saker man skall passa sig för och tänka på så man med så hög säkerhet som möjligt utesluter att det blir ett dåligt köp.

Våra recenserade produkter är testade och godkända med CE certifikat och i enlighet med svensk och europeisk standard.

Vi har nu även tagit fram ett eget produktutbud med hjälp av den expertis vi fått under denna tid som testare har vi tillsammans med en fabrik tagit fram ABSboard. Vi erbjuder 1 års garanti på fabrikationsfel och du har alltid 14 dagars ångerrätt. Våra produkter är testade och innehar de säkerhetscertifikat som krävs.

Organisationsnr: 8912127530

Land: Sverige

Adress: Vretasvägen 29E

Postnr: 818 34

Ort: Valbo

Telefon: +467-231 075 30

E-post: Kundtjanst@airboardsverige.se