Bästa pris

Smartboard 6.5″ hobbex lilla airboard recension

  • Smartboard 6.5″ hobbex lilla airboard recension
  • Smartboard 6.5″ hobbex lilla airboard recension
  • Smartboard 6.5″ hobbex lilla airboard recension
7.2 Total Score
Bra!

En perfekt airboard och den mest prisvärda enheten du kan köpa. Bra hastighet (12 km/h), lång räckvidd (25 km) och ett snabbladdat batteri (2 timmar). Duger lika bra åt nybörjaren som den vana användaren då den har två hastighets nivåer att välja mellan är den extra lätt att lära sig att åka på.

Hastighet
7.1
Distans
9.3
Laddtid
8.7
Säkerhet
7.8
Extra funktioner
8
User Rating: 3.27 (33 votes)

Hastighet: 12 km/h

Distans: 25 kilometer (Varierar beroende på faktorer)

Batteri: Samsung Lithium-ion 36v 4400mAh

Laddtid: 2 timmar

Max vikt: 100kg

Vikt: 10kg

Däckstorlek: 6.5 tum

PROS:
  • Ett flertal färger att välja mellan
  • Bra hastighet
  • Billig och prisvärd
  • Fjärrkontroll och två olika lägen
  • Perfekta airboarden för nybörjare

CONS:
  • Lite hårda hjul

Denna airboard från Hobbex är slut i lager och ny leverans räknas komma mitten på April.

Men kolla gärna in den nya airboarden, ABSboard. Framtagen av oss på Airboard Sverige efter över 75 testade och recenserade airboards kände vi att det var dags att plocka fram den ultimata till rätt pris. Resultatet blev absboard:

Det mest prisvärda airboard köpet

Denna Smarboard 6.5 ” från Hobbex är den mest prisvärda airboraden du kan köpa. Du får maximal underhållning och transport för en billig peng. Den klarar av vikter uppåt 100kg och har en topp hastighet på 12 km/h.

Med dess två olika lägen blir det ännu lättare att lära sig, använd beginner mode i början tills du fått in hur det fungerar och övergå sen till Advanced mode som ger dig en högre hastighet och känsligare gyro. Den har en fjärrkontroll med vilken du enkelt ändrar mellan dessa två lägen, tutar och slår av/på din airboard.

Det är en av de roligaste airboardsen att åka på om vi bortser från den klara vinnaren i vårt test för att hitta den bästa airboarden då dess storebror med 10 tums hjul vann utan problem. Men om du vill hålla tillbaka priset lite och kanske vill ha en mindre och kompakt airboard som lätt går att ta med sig då är det här det bästa köpet du kan göra. 25 kilometer på ett fulladdat batteri och du kan sedan enkelt vara påväg igen efter bara 2 timmars laddning.

Kolla in denna 6.5 tums airboard och alla dess finesser på

En rolig airboard för en billig peng

I vårt test stod den emot alla prövningar galant, backar, ojämnheter (för att vara en 6.5”) och batteritiden visade sig t.o.m vara bättre än i deras egna beskrivning. En grym airboard med snabbhet och bra räckvidd som passar sig perfekt för den vana som ovana airboard åkaren.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply