Bästa Swagway i Sverige 2020

Hej och välkommen till Airboard Sverige’s – Swagway köp guide.

Ordet Swagway förknippas lika mycket med ett märke på airboards/hoverboards som det gör med just själva airboarden som produkt. Det finns två olika företag vid namnet Swagway och det ena är ett svenskt företag, medans det andra är ett Amerikanskt företag. Dessa är inte att förknippas med varandra och de är två helt olika varumärken. Men det är lätt att ta fel och för er som egenligen inte letade efter just en Swagway utan faktiskt bara vill hitta den bästa airboarden så har ni kommit till rätt ställe.

På Airboard Sverige hittar du de bästa produkterna inom airboards. Vi har testat, recenserat och rankat de olika märkena för att du som kund enkelt skall ha möjlighet att hitta den bäst passande swagway för dig. Varesig du är ute efter en med bluetooth, olika användar nivåer, fjärrkontroll eller bara vill hitta den ultimata Swagwayen. Då är vår lista perfekt för dig.


Vi har rankat Sveriges främsta Swagway’s

Om du är intresserad av att veta hur vi gör när vi testar och recenserar en produkt kan du läsa hur vi gör våra utförliga tester här.

Under vår topplista över swagways hittar du ytterliggare information om varje produkt och även en kortare recension av varje test. För att ta del av den långa versionen av varje recension väl information -> recensioner i menyn högst upp.

  • Namn
  • Betyg
  • Hastighet
  • Räckvidd
  • Laddtid
  • Märke
  • Pris

Hobbex 10” Smarboard bästa swagway köp

Även då Airsliden är snäppet värre klamrar sig Hobbex stora modell kvar på en stabil andra plats. Det är inge tvekan om att deras swagways har blivit bland de popläraste bland swagway i Sverige och det med all rätt. Den håller väldigt hög standard och priset är rättvist satt. Något många andra säljare av swagways inte kan känna sig lika stolta över. Den har en topphastighet på 15 km/h och en räckvidd på uppåt 25 kilometer. Denna swagway drivs av ett kraftfullt och pålitligt Samsungbatteri, vilket ger den fördelen mot många andra kopior.

Den kommer med fjärrkontroll och två olika användarlägen som gör att du enkelt kan starta i nybörjarläge för att senare avancera till sportläge när du känner att du bemästrat konsten att köra en swagway. Det finns även funktioner som lås och av/på-knapp samt tuta på fjärrkontrollen vilket underlättar användandet över lag.

Slutsats: En pålitligt och bästsäljande swagway i Sverige som har stora däck vilket gör den väldigt lätt att ta sig fram med. De stora däcken bidrar även till en väldigt komfortabel körning och med en bra räckvidd och hastighet kan det aldrig bli tråkigt att åka runt på Hobbex 10 tums swagway.

 

Det självklara valet för den som sätter prestanda och kvalité högst upp på listan.


 

Airslide 6.5 tum – En riktigt snabb swagway

Denna 6.5 tummare från Airslide är en riktig fartdåre. Den har högsta hastigheten på swagways i Sverige med 16 km/h och en räckvidd på 25 kilometer. Det finns inte mycket negativt att säga om denna förutom att dess däck är mindre och man får inte en fullt så comfortabel körtur som med storebrorsan. Det finns dock fördelar med de mindre modellerna också, smidigheten och hastigheten är två väldigt bra fördelar att ha på sin sida.

Den kommer med en fjärrkontroll som kan starta/stänga av swagway:en samtidigt som du kan tuta och låsa den så den inte går att starta på knappen som sitter ovanpå hoverboarden. Något som uppskattas extra mycket är den väska man får med utan extra kostnad vid varje köp. Att de skickar med något de flesta andra tar flera hundra kronor för säger bara en sak, kundservice när den är som bäst.

Slutsats: Denna passar bäst till fartdåren som alltid vill vara snabbast och där tävlingsinstikten säger att vinna är ett måste. Det är en billig swagway som ändå håller högsta klass när det kommer till prestanda och hållbarhet som ligger i första rum hos denna airboardtillverkare.

Den snabbaste swagwayen i Sverige.


 

Hobbex 6.5 tums airboard med olika lägen

Även den lilla varianten hos Hobbex kommer med fjärrkontroll och de två olika användarlägena för nybörjare respektive avancerade åkare. Även denna kan slås av/på med ett tryck på fjärrkontrollen och låsas helt samt tuta.

Denna har även ett Samsung batteri som håller hög kvalité även då hastigheten är lite lägre än storebrodern med 10 tums hjul har denna en topphastighet som är mer än okej, 12 km/h. Dess räckvidd är dock densamma och ligger på upp till 25 kilometer. Snabbt laddande batteri som tar ca: 2-3 timmar att ladda fullt. Den har alla säkerhetscertifikat lik övriga swagways vi rekommenderar.

Väldigt användarvänlig med sina två olika nivåer. Det enda negativa är dessa mindre hjul som inte alls tar lika tufft underlag som de stora luftfyllda däcken gör.
Slutsats: En av de billigare swagways som finns att köpa i Sverige och den tar dig långt på ett fulladdat batteri. Dess hastighet hade kunnat varit bättre men för den vanliga åkaren duger 12 km/h mer än väl.

Ett bra köp om du letar efter en billig swagway som ändå håller hög kvalité, har bra prestanda och ett säkert Samsungbatteri.


 

Vi hoppas att med denna bäst i test på swagway’s kunna guida dig till att köpa den bästa swagwayen för dig och ditt användningsområde. Det finns en för alla i våra guider och dessa är de topp bästa swagway’s som finns att få tag på i Sverige.

Om du vill ha ytterligare information eller djupare insikt i alla tester bör du kolla vår recensions kategori. Där hittar du alla de airboards som vi testat och recenserat i Sverige.

 

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply